Preloader
( 0 out of 5 )

SPEEDY®MOP држач со штипки

Speedy држачот овозможува брзо цедење и перење на крпата, без отстранување од нејзиниот носач, како и без допирање со раце.
Благодарение на штипките крпата е фиксирана за ефикасно чистење.

Шифра: 00008316AB

Категорија: