Preloader
( 0 out of 5 )

Spül-Blitz

Детергент за рачно перење садови

Се користи за миење садови, чаши, прибор за јадење и кујнски прибор

💧 1L
Дозирање: 1-2 прскања (10-20мл) / 5л ладна вода

Шифра : spul-blitz