Preloader
( 0 out of 5 )

Tablefit

Средство за отстранување тешко растворливи нечистотии

Готов раствор
Спреј со високо растволиви својства
Лесно отстранува тврдокорни и неизбришливи траги од лепак, молив, пенкало, мастило, фломастер…

💧 750 ml
Дозирање: Неразредено

Шифра : tablefit
Категорија: