Preloader
( 0 out of 5 )

Tornado

Moќно средство за чистење

– Концентрат
– Висока моќ на впивање на нечистотии
– Економичен за употреба
– Пријатен мирис на лимон
– За сите водоотпорни подови, површини и предмети
– Погоден е и за професионално миење на стакла и фасади

Дозирање: 100ml / 10 L ладна вода

Категорија:

Description