Preloader
( 0 out of 5 )

UDAW Диспензер за освежување на WC школки и писоари

Ги елинимира непријатните миризби со употреба на антимикробни агенси со што го спречува размножувањето на бактериите во одводните цевки
Едноставен за инсталирање
Економичен за употреба, рефилите траат 30 или 60 дена
Намалена употреба на хемиски средства за дневно чистење
Алкални батерии со големина 2 х С

Категорија:

Description