Preloader
( 0 out of 5 )

Vinox eco – AКЦИЈА

Средство за чистење бигор во кујни
10 л – 2.400 ден.
10 литри концентрат 160 литри работен раствор
Oтстранува бигор и маснотии
Без боја и мирис
За рачно и машинско чистење
За чистење на чешми, мијалници и иноксни површини во прехрамбена индустрија

Има решение од Министерство за Здравство

Категорија: