Preloader
( 0 out of 5 )

Vinox-eco

Еколошко кисело средство за отстранување бигор

• Концентрат
• Отстранува бигор имаснотии
• Без бои и мириси
• За сите подови, sидови, работни површинии инокс опрема, чешми и мијалници во производство

💧 1L

💧 10 L       

Дозирање: 500ml / 8 L ладна вода

Шифра : vinox-eco