Preloader
( 0 out of 5 )

WypAll® Микрофибер крпи

Отстрануваат нечистотија без употреба на хемиски средства и ја апсорбираат и задржуваат течноста 8 пати повеќе во споредба со памучните крпи. Може да се перат до 300 пати.
Димензии: 40 x 40 cm
Пакување: 6 крпи
Содржина на пакет: 24 крпи
ISO9001
шифра:839x

Категорија: