Preloader
( 0 out of 5 )

Xon-forte

Одмастувач за чистење со пена во прехрамбена индустрија

Отстранува масла, маснотии, закоравени остатоци од печење
Еколошки производ
Се применува на сите алкално отпорни површини како печки, рерни, плочи за готвење и работна опрема во индустрии за преработка на храна како пекарници, млечна и месна индустрија и сл.
 
💧 750 ml
💧 5 L       

Дозирање: Неразредено или  1:4  –  1:10

Шифра : xon-forte