Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Бришачи Wypall* L10 Extra

Бришачи Wypall* L10 Extra

шифра: 7495

Слоеви: 1
Боја: бела
Состав: 88% рециклажа, 12% целулоза
Број на листови: 525
Димензии: 18,5 x 38 cm
Пакет: 6 ролни
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/airflex-1.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/ecolabel.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/food.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png