Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Бришачи Scott® Essential Slimroll

Бришачи Scott® Essential Slimroll

шифра: 6695

Слоеви: 1
Боја: бела
Состав: 63% рециклажа, 37% целулоза
Должина: 190 метра
Пакет: 6 ролни