Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

AQUARIUS* SLIMROLL*

шифра: 6953

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 34,3 x 31,8 x 19,1 cm
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/iso-9001.png