Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за прекривки

Диспензер за прекривки

шифра: 130 010

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 23,5 × 5,7 × 29 cm
Тежина: 0,56 kg