Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензр за џамбо ролни

Диспензр за џамбо ролни

Kimberly-Clark Professional

шифра: 6146

Боја: сина
Материјал: високо квалитетен челик
Димензии: 32,8 x 61,5 x 30 cm
Тежина: 3,93 kg
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png