Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Кофа -Gemini

Кофа -Gemini

шифра:
2060A
2060B
  • 2 прегради
  • 2 рачки
  • Додаток за цедење
Боја: Сина и црвена
Литража: 15 литри
Димензии: 42x28x33cm
Материјал: Полипропилен кополимер