Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Количка MORGAN 3060

Количка MORGAN 3060

шифра: 0000MP3060A

Италијанска PSV сертифицирана количка наменета за комплетно чистење на просторот.

  • Опремена со петто тркало со што се гарантира голема стабилност и отпорност.
  • 1 кофа од 35L
  • 4 кофи од 6L
  • Преса за цедење мопови
  • Пластична полица во средина
  • Држач за опрема за чистење
  • Држач за кеса за отпадок / двоен
  • Држачот за кеси е достапен во неколку големини 120L, 2x60L и 40L + 80 L. Има капак и ергономска рачка.
Димензии: 129 x 67x 113 cm
Тежина: 26 kg
Материјал: Полипропилен кополимер
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/plastic.png