Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Рефил – Amber

Рефил – Amber

шифра: W504

Комбиниран ориентален мирис со нота на манго, цитрус и ванила.

Контролирана потрошувачка – 30 дена.

Литража: 270 ml
Интензитет: 5