Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Рефил – Elegance

Рефил – Elegance

шифра: W306

Прекрасен спој на овошје и цвеќе – мандарина, етерично масло од портокал, ноти од јасмин и капина.

За елегантен и софистициран амбиент.

Контролирана потрошувачка – 30 дена.

Литража: 270 ml
Интензитет: 4