Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Рефил – Lavanda

Рефил – Lavanda

шифра: W106

Моќен мирис на лаванда.

Контролирана потрошувачка – 30 дена.

Литража: 270 ml
Интензитет: 3