Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Рефил – Ruby

Рефил – Ruby

шифра: W501

Скапоцен опсег на мириси од зелено јаболко, лубеница, екстракт од краставица, роза, сандалово дрво и свеж морски мирис.

Контролирана потрошувачка – 30 дена.

Литража: 270ml
Интензитет: 5