Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Рефил – Ванила

Рефил – Ванила

шифра: W205

Смирувачки мирис со нежна нота на ванила.

Контролирана потрошувачка – 30 дена.

Литража: 270 ml
Интензитет: 3