Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Тоалетна хартија – Eurosoft

Тоалетна хартија – Eurosoft

шифра: 0113.08

Слоеви: 3
Должина: 28,7 5m
Број на листови: 250
Димензии: 9,8 x 11,5 cm
Пакет: 72 ролни