Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Carp Deta

шифра: j 600 447

Средство за отстранување дамки

  • Брзо и ефикасно ги отстранува водорастворливите дамки од текстилни подови и мебел.
  • За сите обоени и отпорни на влага текстилни подлоги и тапацир.
  • pH=9,5
Литража: 750ml