Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Tornado

шифра: j 250 101

Moќно средство за чистење

  • Висока моќ на впивање на нечистотии.
  • Економичен за употреба.
  • Пријатен мирис на лимон.
  • За сите водоотпорни подови, површини и предмети.
  • Погоден е и за професионално миење на стакла
  • pH = 10,5
Литража: 1 литар и 10 литри